Brakar Fleks

Brakar Fleks er bestillingslinjer som inngår i den ordinære kollektivtrafikken. Du bestiller turen – og vi kjører. Turen kan kjøres med vanlig drosje eller en minibuss, men du betaler kun busspris.

Fleks er for alle
Alle kan benytte seg av Brakar Fleks. Det er ingen aldersgrenser eller restriksjoner. Har du barnevogn, rullestol eller andre hjelpemidler kan du også benytte flekstilbudet. Trenger du hjelp til på- og avstigning kan sjåføren hjelpe deg med dette. Gi beskjed når du bestiller turen for behov for ekstra bistand og om du har med deg barnevogn, rullestol eller annet utstyr.

Hvordan fungerer Brakar Fleks
Fleks kjører til faste tider, men kun dersom noen har bestilt avgangen. Ruten kan stoppe på alle holdeplasser. Du ringer og blir hentet til oppsatt tid. Dersom flere har bestilt, vil det være flere i samme bil/minibuss. Ønsker du å benytte drosjen utover vårt rutetilbud, betaler du ordinær drosjetakst.

Priser
Våre ordinære priser og prisregler gjelder. Se pristabell under.

Enkeltbillett voksen36,-
Enkeltbillett barn/honnør21,-

For mer informasjon om våre kort og billetter se Billetter og priser.

Betaling
Du kan betale kontant eller med vanlig bankkort. Våre elektroniske kort med 30- og 7-dagersbillett og  Ungdomskort er gyldig billett og kan brukes mot fremvisning av kort og kvittering. Kan du ikke vise kvittering må du betale for enkeltbillett. Du må kunne legitimere deg på vanlig måte dersom du har billett med aldersbegrensninger.

Kvitteringen fra drosje kan brukes som overgangsbillett på ordinære busser innen én time og omvendt. Det er dessverre ikke mulig å betale med reisepenger på elektronisk reisekort når du benytter Brakar Fleks. Dette er fordi kjøretøyene ikke har ordinær billettmaskin.