Nyhetsarkiv

 • Munnbindplikt på alle busser

  Regjeringen har innført nasjonal munnbindplikt på all kollektivtransport der det ikke er mulig å holde 1 meter avstand. Det betyr at det da er munnbindplikt på alle Brakars busser nå (gjelder ikke barn under 12 år).

 • Ruteendringer i Hallingdal fra 12. desember

  Den 12. desember endres togtidene i hele Europa. Det får konsekvenser for flere avganger på linje 360 og linje 336 i Hallingdal, da vi ønsker at bussene våre skal korrespondere så godt som mulig med togene, i dette tilfellet Bergensbanen. Følgende endringer er gjeldende fra 12.12.21: Mandag-fredag: Linje 360: Avgangen fra Gol-Tuv kl. 11:45 flyttes … Fortsett å lese «Ruteendringer i Hallingdal fra 12. desember»

 • Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også

  Regjeringen har nå også innført regionale tiltak i Drammen og Lier kommune. Det betyr påbud om munnbind på bussen når det ikke er mulig å holde én meters avstand.  I tillegg har Hemsedal kommune fattet eget vedtak om bruk av munnbind  på buss og i drosje.  Fra før er det innført plikt om munnbind i … Fortsett å lese «Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også»

 • Munnbindplikt på bussen

  Det er innført plikt om bruk av munnbind på kollektivtransport i Øvre Eiker, Kongsberg, Jevnaker og Hole, samt hele Oslo/Akershus når det ikke er mulig å holde mer enn én meters avstand. Munnbindplikten gjelder på alle busser som kjører i disse kommunene, samt busser som trafikkerer inn og ut av disse. I øvrige kommuner der … Fortsett å lese «Munnbindplikt på bussen»

 • Juleruter 2021

  Det nærmer seg jul og juleruter for kollektivtrafikken. Vi kjører i høytiden, men tilbudet vil være noe redusert. Merk følgende: Onsdag 22. desember og torsdag 23. desember kjører vi hverdagsruter, men ikke avganger merket «s» i rutetabellen. Dette er skolebusser som kun kjører på skoledager. Fredag 24. desember (julaften) og fredag 31. desember (nyttårsaften) kjører … Fortsett å lese «Juleruter 2021»

 • Nå kommer elferja til Svelvik!

  Mandag 29. november kommer den nye elektriske ferja til Svelvik. Ikke bare er ferja utslippsfri, den har i tillegg 50 prosent større bilkapasitet enn dagens ferje. Den skal settes i trafikk fra 1. januar, og da er det Brakar som skal stå for driften av Norges korteste ferjestrekning. – Elektrifisering av ferja er et godt … Fortsett å lese «Nå kommer elferja til Svelvik!»