Nyhetsarkiv

 • Utvider bestillingstjeneste på Gol

  Brakar utvider bestillingstjenesten Fleks Gol Sentrum, og kjører nå også til Herad, Svenkerud, Liagardan, Åsgardan, Robru, Øygardan, Tuppeskogen og Rotneim. ­ Brakar Fleks er en bestillingstjeneste som inngår i den ordinære kollektivtrafikken, og som fungerer slik at passasjeren selv bestiller turer når de ønsker å reise. Frem til nå har det bare vært mulig å … Fortsett å lese «Utvider bestillingstjeneste på Gol»

 • Lanserer kampanje for mangfold

  I sin nyeste kampanje, «This is how we roll» tar Brakar et tydelig standpunkt og sier nei til rasisme, hets, hat og trakassering. ­– Bussene og våre holdeplasser skal være et fristed for alle. Uansett hvem de er eller hvordan de ser ut, sier adm. direktør Terje Sundfjord i Brakar. I 2021 erklærte Viken fylkeskommune … Fortsett å lese «Lanserer kampanje for mangfold»

 • Åpne fremdører

  Fra og med tirsdag morgen, 18. januar, åpner fordørene på alle Brakars busser igjen. Det betyr også at du kan kjøpe billett hos sjåføren. Nettbutikken vår er også åpen igjen. Her kan du fylle på reisekort. Salg av skrapebilletter stanses, men allerede kjøpte billetter kan fortsatt benyttes eller refunderes ved å komme innom kundesenteret vårt. … Fortsett å lese «Åpne fremdører»

 • Nye priser fra 1. februar

  Som vanlig kommer det prisjusteringer på Brakars billetter fra 1. februar. Vi er glade for å melde om svært liten prisøkning på enkeltbilletter. For barn og honnør blir det faktisk billigere! Nytt fra 1. februar blir også muligheten til å kjøpe ungdomsbilletten som årsbillett. Brakar justerer prisene 1. februar hvert år, og i år er … Fortsett å lese «Nye priser fra 1. februar»

 • Stenger fremdøren på bussen igjen

  Fra og med lørdag 11. desember stenges igjen fremdøren på alle busser som kjører for Brakar.  Det er Vy, som er operatør på Brakars busser, som har besluttet å stenge fremdøren på bussene for å beskytte sjåførene. Pleksiglassvegg på linje 1  Pleksiglassveggen som tidligere har vært brukt i selvkjørende busser, settes også inn igjen. Det … Fortsett å lese «Stenger fremdøren på bussen igjen»

 • Munnbindplikt på alle busser

  Regjeringen har innført nasjonal munnbindplikt på all kollektivtransport der det ikke er mulig å holde 1 meter avstand. Det betyr at det da er munnbindplikt på alle Brakars busser nå (gjelder ikke barn under 12 år).