Nyhetsarkiv

 • Stenger fremdøren på bussen igjen

  Fra og med lørdag 11. desember stenges igjen fremdøren på alle busser som kjører for Brakar.  Det er Vy, som er operatør på Brakars busser, som har besluttet å stenge fremdøren på bussene for å beskytte sjåførene. Pleksiglassvegg på linje 1  Pleksiglassveggen som tidligere har vært brukt i selvkjørende busser, settes også inn igjen. Det … Fortsett å lese «Stenger fremdøren på bussen igjen»

 • Munnbindplikt på alle busser

  Regjeringen har innført nasjonal munnbindplikt på all kollektivtransport der det ikke er mulig å holde 1 meter avstand. Det betyr at det da er munnbindplikt på alle Brakars busser nå (gjelder ikke barn under 12 år).

 • Ruteendringer i Hallingdal fra 12. desember

  Den 12. desember endres togtidene i hele Europa. Det får konsekvenser for flere avganger på linje 360 og linje 336 i Hallingdal, da vi ønsker at bussene våre skal korrespondere så godt som mulig med togene, i dette tilfellet Bergensbanen. Følgende endringer er gjeldende fra 12.12.21: Mandag-fredag: Linje 360: Avgangen fra Gol-Tuv kl. 11:45 flyttes … Fortsett å lese «Ruteendringer i Hallingdal fra 12. desember»

 • Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også

  Regjeringen har nå også innført regionale tiltak i Drammen og Lier kommune. Det betyr påbud om munnbind på bussen når det ikke er mulig å holde én meters avstand.  I tillegg har Hemsedal kommune fattet eget vedtak om bruk av munnbind  på buss og i drosje.  Fra før er det innført plikt om munnbind i … Fortsett å lese «Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også»

 • Munnbindplikt på bussen

  Det er innført plikt om bruk av munnbind på kollektivtransport i Øvre Eiker, Kongsberg, Jevnaker og Hole, samt hele Oslo/Akershus når det ikke er mulig å holde mer enn én meters avstand. Munnbindplikten gjelder på alle busser som kjører i disse kommunene, samt busser som trafikkerer inn og ut av disse. I øvrige kommuner der … Fortsett å lese «Munnbindplikt på bussen»

 • Juleruter 2021

  Det nærmer seg jul og juleruter for kollektivtrafikken. Vi kjører i høytiden, men tilbudet vil være noe redusert. Merk følgende: Onsdag 22. desember og torsdag 23. desember kjører vi hverdagsruter, men ikke avganger merket «s» i rutetabellen. Dette er skolebusser som kun kjører på skoledager. Fredag 24. desember (julaften) og fredag 31. desember (nyttårsaften) kjører … Fortsett å lese «Juleruter 2021»