Nyhetsarkiv

 • Bruk gjerne Brakar Billett på bussen

  I disse dager anbefaler vi å benytte vår app Brakar Billett når du betaler på bussen. Hold også trygg avstand til medpassasjerer og de som jobber i kollektivtrafikken så langt det er mulig. Da hjelper du til med å beskytte deg selv og andre. Håndtering av kontanter kan bidra til å spre smitte. Vi oppfordrer … Fortsett å lese «Bruk gjerne Brakar Billett på bussen»

 • Ny programversjon av Brakar Billett

  Brakar Billett kommer med en ny programversjon til Android og IOS. Utrullingen av ny versjon har begynt, så det er viktig at du sjekker at din appversjon er:   Android 6.7.2   IOS 6.8.2   Oppdateres ikke appen din, vil du til slutt ikke få gjennomført kjøp!

 • Innovativt kollektivtilbud på Gol!

  Mandag 16.mars lanserer Brakar en ny bestillingstjeneste i Gol. Den heter Brakar Fleks Gol sentrum og kommer til å fungere som et godt supplement til linjene som allerede finnes i kommunen. Brakar Fleks Gol sentrum er en bestillingslinje som inngår i den ordinære kollektivtrafikken. Kunden vil bestille turen, og bussen kommer til ønsket holdeplass. Tjenesten … Fortsett å lese «Innovativt kollektivtilbud på Gol!»

 • Sanntid på linje 200

  Fra i dag har vi sanntid på linje 200! Du vil nå se når bussen går fra sanntidsskiltene på Hønefoss Sentrum Stopp, i skiltene på bussene og under avgangstider i Brakar Reise. Med sanntid vil du som reisende ha bedre kontroll over hvor bussen er. Bussene sender ut gps-signaler som blir omsatt til meldinger på … Fortsett å lese «Sanntid på linje 200»