Nyhetsarkiv

 • Kollektivbransjen ber om økonomisk bistand

  Kollektivbransjen sendte i går en samlet henvendelse til samferdselsministeren og ba om økonomisk bistand som følge av Koronavirus. Det er lenket til brevet i Kollektivtrafikkforeningens sak. Brakar hadde i løpet av de første dagene siden restriksjonene trådde i kraft fredag 13.mars 72 % færre påstigninger. Estimert tap av inntekt er 18-20 millioner kroner pr måned. … Fortsett å lese «Kollektivbransjen ber om økonomisk bistand»

 • Bytte av kort

  Vi bytter ut gamle busskort! Fra og med 1.mai vil kortene under ikke være aktive. Dvs de kan ikke brukes og vi kan ikke se hva som ligger på kortet ditt. Har du et slikt kort må du bytte det ut før 1.mai. Du kan få nytt kort ved å– bytte det hos sjåfør neste … Fortsett å lese «Bytte av kort»

 • Meld inn dersom det er behov for skyss

  Brakar skal ivareta behov for skoleskyss for de barn som i denne vanskelige tiden har behov for det. Hvis det er barn til foreldre i de definerte samfunnskritiske funksjonene som mangler skoleskyss ber vi foresatte om å ta kontakt med skole. Gruppene det gjelder for finner du her.

 • Endrede åpningstider fra fredag 20.mars

  KUNDESENTER ENDRER ÅPNINGSTIDER PÅ TLF 177.  Fra fredag 20.mars vil vi være å treffes på telefon mellom 08:00-16:00. Det vil også bli helt stengt på lørdager fra 21.mars og inntil videre. Trenger du å komme i kontakt med oss utenfor åpningstid, send en epost til kundesenter@brakar.no Ny billett til ditt kort kan du kjøpe på … Fortsett å lese «Endrede åpningstider fra fredag 20.mars»

 • Nettbutikk stengt i helgen

  Nettbutikk er stengt i helgen grunnet vedlikehold. Den vil være tilgjengelig igjen mandag.

 • Endringer i Brakars kjøring pga Corona-viruset

  Fra fredag 13. mars stenges alle landets skoler og barnehager. Dette vil påvirke Brakars kjøring. Brakar planlegger for å kjøre alle vanlige avganger til og med tirsdag 17.mars. Fra og med onsdag 18.mars vil alle avganger som er merket skoleavganger (fotnote s) bli innstilt. Vi oppfordrer til å følge helseråd fra FHI og Helsedirektoratet og … Fortsett å lese «Endringer i Brakars kjøring pga Corona-viruset»