Nyhetsarkiv

 • Meld inn dersom det er behov for skyss

  Brakar skal ivareta behov for skoleskyss for de barn som i denne vanskelige tiden har behov for det. Hvis det er barn til foreldre i de definerte samfunnskritiske funksjonene som mangler skoleskyss ber vi foresatte om å ta kontakt med skole. Gruppene det gjelder for finner du her.

 • Endrede åpningstider fra fredag 20.mars

  KUNDESENTER ENDRER ÅPNINGSTIDER PÅ TLF 177.  Fra fredag 20.mars vil vi være å treffes på telefon mellom 08:00-16:00. Det vil også bli helt stengt på lørdager fra 21.mars og inntil videre. Trenger du å komme i kontakt med oss utenfor åpningstid, send en epost til kundesenter@brakar.no Ny billett til ditt kort kan du kjøpe på … Fortsett å lese «Endrede åpningstider fra fredag 20.mars»

 • Nettbutikk stengt i helgen

  Nettbutikk er stengt i helgen grunnet vedlikehold. Den vil være tilgjengelig igjen mandag.

 • Endringer i Brakars kjøring pga Corona-viruset

  Fra fredag 13. mars stenges alle landets skoler og barnehager. Dette vil påvirke Brakars kjøring. Brakar planlegger for å kjøre alle vanlige avganger til og med tirsdag 17.mars. Fra og med onsdag 18.mars vil alle avganger som er merket skoleavganger (fotnote s) bli innstilt. Vi oppfordrer til å følge helseråd fra FHI og Helsedirektoratet og … Fortsett å lese «Endringer i Brakars kjøring pga Corona-viruset»

 • Bruk gjerne Brakar Billett på bussen

  I disse dager anbefaler vi å benytte vår app Brakar Billett når du betaler på bussen. Hold også trygg avstand til medpassasjerer og de som jobber i kollektivtrafikken så langt det er mulig. Da hjelper du til med å beskytte deg selv og andre. Håndtering av kontanter kan bidra til å spre smitte. Vi oppfordrer … Fortsett å lese «Bruk gjerne Brakar Billett på bussen»

 • Ny programversjon av Brakar Billett

  Brakar Billett kommer med en ny programversjon til Android og IOS. Utrullingen av ny versjon har begynt, så det er viktig at du sjekker at din appversjon er:   Android 6.7.2   IOS 6.8.2   Oppdateres ikke appen din, vil du til slutt ikke få gjennomført kjøp!