Nyhetsarkiv

 • Midlertidig stans av Brakar Fleks i Gol sentrum

  Brakars bestillingslinjer «Brakar Fleks» i Gol sentrum stanses midlertidig på grunn av dårlig oppslutning gjennom pandemien. Siste kjøredag i denne omgang er fredag 26. februar, men planen er å starte opp igjen til høsten. Brakar Fleks Gol sentrum startet opp 1. september 2020, men oppslutningen har ikke vært på mer enn 4-5 passasjerer per dag. … Fortsett å lese «Midlertidig stans av Brakar Fleks i Gol sentrum»

 • 30 prosent nedgang i antall reiser i 2020

  Koronapandemien har gitt store utslag i antall reisende med Brakar i 2020. Etter jevn vekst over flere år, endte fjoråret med en nedgang på 30 prosent. Totalt registrerte Brakar 8 832 030 reiser i 2020. Tilsvarende tall for 2019 var på 12,6 millioner. ­­2020 startet godt, med god vekst i både januar og februar, før samfunnet stengte … Fortsett å lese «30 prosent nedgang i antall reiser i 2020»

 • Nye priser fra 1. februar

  Brakar øker prisene på enkeltbillett og periodebillett fra og med 1. februar. Pris på bybilletter i Buskerudby-området blir ikke endret. Alle ordinære enkeltbilletter økes med 1 krone, og 30-dagersbillett øker med 25 kroner. Ungdomsbilletten økes for første gang på 10 år fra 310 til 318 kroner. Dette er en 30 dagers periodebillett som gir fri … Fortsett å lese «Nye priser fra 1. februar»

 • Nettbutikk stenges

  Brakar stenger sin nettbutikk fra kl. 20.00 torsdag 21. januar. Dette skyldes at fordørene på alle Brakars busser nå er lukket pga smittevern. Det gjør at billetter på reisekort og ungdomskort ikke kan valideres, ettersom billettmaskinen er fremme ved sjåføren. Vi ser at nettbutikken fortsatt har blitt brukt av noen få, selv om det over … Fortsett å lese «Nettbutikk stenges»

 • Endringer i HentMeg i Kongsberg

  Fra nyttår endrer vi på HentMeg-tilbudet i Kongsberg. Det vil bli tilgjengelig i et større område, men samtidig vil det nå stoppe kun på holdeplasser, og ikke kjøre fra dør til dør. Endringene trer i kraft mandag 4. januar. Endringene på HentMeg gjøres i sammenheng med andre ruteendringer i Kongsberg. Hvor kjører vi? Så lenge … Fortsett å lese «Endringer i HentMeg i Kongsberg»

 • Ruteendringer i Kongsberg

  4. januar legger vi om deler av busstilbudet i Kongsberg. Vi får én ny linje, samt at vi gjør en del endringer på bylinjene. Brakar HentMeg blir endret litt og vi utvider det til et større område. Grunnen til at vi gjør dette er lave passasjertall i Kongsberg. Vi må derfor finne bedre måter å … Fortsett å lese «Ruteendringer i Kongsberg»