Nyhetsarkiv

 • Helligdager i mai

  I mai er det flere fri- og helligdager der det kjøres andre ruter enn vanlig. Under finner du oversikt over hvordan linjene kjører i ditt område 1. mai, 17. mai, Kristi Himmelfart og i pinsen. Merk at på 17. mai så går det barnetog mange steder i vårt område der bussen kjører. Det må beregnes … Fortsett å lese «Helligdager i mai»

 • Rutetider påsken 2022

  Her finner du en oversikt over hvordan bussene kjører i ditt område i påsken. Du kan også sjekke avganger i appen Brakar Reise eller Entur, eller i reiseplanleggeren vår på nettsiden. Lier og Drammen (inkl. Svelvik og Nedre Eiker) Mandag 11. til onsdag 13. april: Avganger merket med «s», «x» eller «z» i tabellen kjører ikke, … Fortsett å lese «Rutetider påsken 2022»

 • Ekstra bussavganger til VM i Vikersund

  Helgen 11.-13. mars er det endelig duket for VM i skyflyvning i Vikersund igjen! I den forbindelse har Brakar satt opp ekstra bussavganger fra og til Drammen og Hønefoss. For første gang i år blir det også direktebuss til Vikersund fra Kongsberg. Denne vil koste 59 kroner for voksen og 30 for barn/honnør. Vi anbefaler å … Fortsett å lese «Ekstra bussavganger til VM i Vikersund»

 • Holdeplassendringer i forbindelse med skisprinten

  På grunn av avvikling av skisprinten i Drammen sentrum, blir det endret kjøremønster for bussene som går mot Lier og Hurum (linje 61, 71, 73, 251 og 261). Fra 27. februar og til og med 4. mars vil ikke disse kunne stoppe på Bragernes torg. De vil ta til høyre etter bybrua og opp Erik … Fortsett å lese «Holdeplassendringer i forbindelse med skisprinten»

 • Opphever munnbindplikten

  Regjeringen har i dag opphevet kravet om munnbind. Det anbefales bruk av munnbind i nærkontakt med personer i risikogrupper dersom du har forkjølelses/luftveissymptomer. Personer i risikogrupper og uvaksinerte anbefales å bruke munnbind ute blant folk i perioder med mye smitte hvis det er vanskelig å holde avstand til andre.

 • Utvider bestillingstjeneste på Gol

  Brakar utvider bestillingstjenesten Fleks Gol Sentrum, og kjører nå også til Herad, Svenkerud, Liagardan, Åsgardan, Robru, Øygardan, Tuppeskogen og Rotneim. ­ Brakar Fleks er en bestillingstjeneste som inngår i den ordinære kollektivtrafikken, og som fungerer slik at passasjeren selv bestiller turer når de ønsker å reise. Frem til nå har det bare vært mulig å … Fortsett å lese «Utvider bestillingstjeneste på Gol»