Nyhetsarkiv

 • Stenger fremdøren på bussen igjen

  Fra og med lørdag 11. desember stenges igjen fremdøren på alle busser som kjører for Brakar.  Det er Vy, som er operatør på Brakars busser, som har besluttet å stenge fremdøren på bussene for å beskytte sjåførene. Pleksiglassvegg på linje 1  Pleksiglassveggen som tidligere har vært brukt i selvkjørende busser, settes også inn igjen. Det … Fortsett å lese «Stenger fremdøren på bussen igjen»

 • Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også

  Regjeringen har nå også innført regionale tiltak i Drammen og Lier kommune. Det betyr påbud om munnbind på bussen når det ikke er mulig å holde én meters avstand.  I tillegg har Hemsedal kommune fattet eget vedtak om bruk av munnbind  på buss og i drosje.  Fra før er det innført plikt om munnbind i … Fortsett å lese «Munnbindplikt i Drammen, Lier og Hemsedal også»

 • Munnbindplikt på bussen

  Det er innført plikt om bruk av munnbind på kollektivtransport i Øvre Eiker, Kongsberg, Jevnaker og Hole, samt hele Oslo/Akershus når det ikke er mulig å holde mer enn én meters avstand. Munnbindplikten gjelder på alle busser som kjører i disse kommunene, samt busser som trafikkerer inn og ut av disse. I øvrige kommuner der … Fortsett å lese «Munnbindplikt på bussen»

 • Juleruter 2021

  Det nærmer seg jul og juleruter for kollektivtrafikken. Vi kjører i høytiden, men tilbudet vil være noe redusert. Merk følgende: Onsdag 22. desember og torsdag 23. desember kjører vi hverdagsruter, men ikke avganger merket «s» i rutetabellen. Dette er skolebusser som kun kjører på skoledager. Fredag 24. desember (julaften) og fredag 31. desember (nyttårsaften) kjører … Fortsett å lese «Juleruter 2021»

 • Nattbussen kjører i julebordsesongen

  OPPDATERT 14.12: På grunn av innføring av skjenkestopp blir det ingen nattbussavganger helgen 17.-19. desember. Linje 4 Kniveåsen, 22 Konnerud og 51 Mjøndalen kjører nattruter fra og med 19. november og til og med 18. desember. Bussene kjører fra Bragernes torg kl. 01:15, 02:15 og 03:15. Merk at linje 51 starter kl. 01:05, 02:05 og … Fortsett å lese «Nattbussen kjører i julebordsesongen»

 • Kundesenteret stengt 19. og 20. oktober

  Kundesenteret vårt holder stengt 19. og 20. oktober på grunn av et internt seminar. Vi beklager ulempene dette medfører. Henvendelser kan sendes på e-post til kundesenter@brakar.no. Billetter kan kjøpes i appen Brakar Billett eller hos sjåfør i bussen. Påfyll av reisepenger og fornyelse av periodebillett kan gjøres i vår nettbutikk. Sjekk rutetider på i reiseplanleggeren på … Fortsett å lese «Kundesenteret stengt 19. og 20. oktober»