Brakar Fleks Gol sentrum

Nå har Brakar et nytt tilbud til deg som skal flere stedet i sentrum på Gol: Brakar Fleks Gol Sentrum. Fleks Gol Sentrum er tilgjengelig

Mandag til fredag klokken 09:30 – 13:00 og 15:30 – 20:00.

Slik bestiller du Brakar Fleks Gol
Trykk på knappen under eller last ned appen fra App Store eller Play Store.

Deretter velger du følgende:

  • Holdeplassen du reiser fra.
  • Holdeplassen du reiser til.
  • Klokkeslett.
  • Antall per personer.
  • Sett inn informasjon hvis du har med barnevogn eller lignende.Du kan også gjøre bestillingen ved å laste ned appen fra App Store eller Play Store.

Deretter får du en bekreftelse om at bestilling er mottatt og info om når bussen kommer. Hvis bussen allerede er fullbooket vil du få beskjed om dette. Du kan følge bilen på kartet og se at den nærmer seg.

Bussen vil benytte faktiske og virtuelle holdeplasser, som vist på kartet. Virtuell holdeplass innebærer at stoppestedet ikke er merket med et vanlig holdeplasskilt, men likevel fungerer som et punkt bussen kan bestilles til og fra.

Priser
Voksen enkeltbillett kr 37,-
Barn/honnør kr 21,-

Du kan betale med app, reisekoert eller kontanter. Ved kontant betaling kommer kr 20,- i tillegg på voksen billett. Dette gjelder ikke barn/honnør. Informasjon om barnevogn eller lignende oppgis ved bestilling. Vi har dessverre ikke anledning til å ta med rullestol eller sykler. Vanlig reisegaranti gjelder. Det er ingen reisegaranti hvis du ikke finner en tur på ønsket tidspunkt. (Hvis Fleks Gol Sentrum bussen er fullbooket eller opptatt på dette tidspunktet).

Er du usikker kan du også bestille via Brakars Kundesenter på telefon 32 20 30 90 eller 177.

Har vi mange bestillinger i samme område, henter vi flere passasjerer på veien. Vi har en minibuss tilgjengelig, slik at desto tidligere du bestiller desto større sjanse er det for at du blir hentet når du ønsker.

Tjenesten er et prøveprosjekt som varer i seks måneder. Prosjektpartene er Gol kommune, Brakar og Vy. Teknologien er utviklet og levert av GoMobile.

Brakar Fleks 1 og Fleks 2 vil i prosjektperioden bestilles på telefon 32 07 42 13, som vanlig.

Velkommen om bord!